Pages

Saturday, October 30, 2010

Neck Covered Inner terbaik dari Al-Humaira Contemporary


Bagi yang menggemari gaya moden dalam penggayaan selendang, apa kata korang cuba beberapa teknik pemakaian selendang seperti yang ditunjukkan oleh model / usahawanita Hani Elia. Cuma dalam beberapa langkah, nah, korang pun kini boleh kelihatan begitu anggun bak model :)

Kalau nak tahu, Hani Elia merupakan pemilik butik online  AHC - Al-Humaira Contemporary. Koleksi jubah yang dijual di blogshopnya adalah unik dan lain daripada yang lain.  Aku dahulu pun amat tertarik dengan neck covered inner yang dijual disitu.  Seingat aku sepanjang ber'cybershopping', belum pernah lagi berjumpa dengan mana-mana blog yang dapat memberikan kualiti jahitan yang setanding dengan neck covered inner AHC.

pic credit to AHC

Kalau ada yang menggemari selendang silk atau campuran viscosa, korang patut mencuba inner ini. Jadi tak adalah lagi situasi di mana leher kelihatan ketika menggayakan selendang jenis itu yang agak jarang. Selain daripada itu, boleh jugak pakai semasa pegi swimming atau pegi gym, sebab material dia stretchable, lembut dan sangat comfortable.Bukan itu sahaja, kalau korang ada anak-anak pompuan kecil 4-7 tahun yang baru-baru nak belajar berhijab, inner ni lah jawapannya. Sungguh comel!

Kalau nak tahu sendiri, apa kata korang jengah sendiri blog Hani, tapi kene cepat sebab selalu setiap kali lepas new update, mostly cepat sold out. Bukan apa, takut nanti ada yang kempunan  ^_^


P/S Gambar-gambar yang aku publish sebelum ni terpaksa aku tukar atas kesilapan teknikal. Harap maklum.

1 si cantik manis:

Siti hajar said...

i dealer sah ahcd 035, visit page i yer http://chantiquemumma.blogspot.com/?m=1